Irene Seignette; tekstschrijver, bladenmaker, medisch journalist en eindredacteur

Na enkele jaren bureau-ervaring richtte ik in 1993 IS Tekst & Productie op, een bureau voor teksten en de productie van bladen, brochures en online magazines. Ik heb een gezondheidskundige en journalistieke achtergrond en ben een perfectionist als het gaat om het schrijven van teksten en het maken van online en offline media. Ik bedenk graag nieuwe concepten en invalshoeken voor bladen, artikelen en nieuwsbrieven, maar kan net zo gepassioneerd bezig zijn met de drukproefcontrole voordat een blad op de pers of online gaat. Het is juist die afwisseling waar ik van hou.

Ik heb veel ervaring met medische journalistiek en lifestyle artikelen, maar verdiep me net zo graag in andere onderwerpen.

Om de producten van IS Tekst & Productie goed neer te zetten, werk ik samen met een vast netwerk aan schrijvers, ontwerpers en fotografen, vaak ook ZZP-ers. Maar samenwerken met IS Tekst & Productie betekent dat u altijd te maken heeft met één aanspreekpunt en één verantwoordelijke.

Mijn aanpak is servicegericht. Ik wil u echt werk uit handen nemen. Ik hecht aan een open communicatie, duurzame klantrelaties en helderheid over gemaakte afspraken.

Mijn uitdaging is om uw wensen op het gebied van communicatie goed te vertalen naar uw doelgroep. Op zo’n manier dat uw klanten echt tevreden zijn en uzelf met een minimale inspanning, een maximaal resultaat behaalt.